Lene Riis. Foto: Presse

Ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

1. juni tiltræder Lene Riis som ejendomschef i Gladsaxe Kommune. Som ny ejendomschef får Lene Riis ansvaret for Ejendomscenteret med cirka 40 medarbejdere, som varetager opgaver med vedligehold, energiforbedring, renovering og nybyggeri af kommunens ejendomme – i alt cirka 400.000 kvm.

Kommunen har en række større anlægs- og udviklingsprojekter, herunder udmøntning af kommunens dagtilbudsstrategi og af Fremtidens Skole samt byggeri af et nyt sundheds- og beskæftigelseshus og en ny skøjtehal.

– Gladsaxe Kommune er i en rivende udvikling, og der er et engagement og en vilje til at afsøge nye veje, som er utroligt inspirerende. Jeg glæder mig til – sammen med gode kollegaer i Ejendomscenteret og i resten af kommunen – at videreudvikle det store potentiale, der er, siger Lene Riis.

Hun kommer fra en stilling som teamleder i Ejendomscenteret i Gladsaxe Kommune, hvor hun har været ansat de seneste otte måneder. Hun overtager posten fra Niels Thygesen, der går på pension.

Før sin ansættelse i Gladsaxe Kommune var Lene Riis teamleder for ejendomsområdet i Gribskov Kommune og før det i Grønlands Selvstyre, hvor hun arbejdede med infrastruktur.

Lene Riis er 46 år og uddannet cand.mag. i statskundskab og fransk.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder