Nordborg Resort

Duo finder entreprenør til milliardprojekt med ferieresort

Norskejede Hoffman og Nordborg Resort Ejendomme har underskrevet den første af to totalentreprisekontrakter med Hoffmann i forbindelse med et kommende ferieresort på Als.

Det skriver avisen Jydske Vestkysten.

Bag det kommende ferieresort, hvor første etape består af 440 feriehuse, water park og et overdækket bycenter, står Bitten & Mads Clausens Fond, som står bag Danfoss, og Linak – den anden af de store industrivirksomheder fra Als.

Bitten & Mads Clausens Fond og Linak Holding investerer i alt 1,3 milliard kr. i ferieresortet.

Nordborg Resort opføres fra efteråret ved siden af Universe Science Park ud til Lillebælt. Ferieresortet åbner efter planen i 2. kvartal 2024 med 160.000 overnattende gæster årligt.

– Jeg og min familie er meget glade for, at vi har muligheden for at bidrage positivt til udviklingen, der hvor vi er født og opvokset. Nordborg Resort bliver en af de gerninger, jeg som død vil kunne leve godt med, siger adm. direktør og ejer Bent Jensen, Linak, ifølge Jydske Vestkysten.

Læs mere i Nordals får ferieresort med 500 bæredygtige huse til 1,3 milliard kr.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nordborg Resort

Danfoss-fond meget aktiv på Als
Bitten & Mads Clausens Fond og Linak er kendt for at være meget aktive med ejendomsinvesteringer og udvikling i Sønderborg, hvor Danfoss-fonden sammen med PFA og i mindre omfang A. Enggaard og Linak er primus motor på udviklingen af hele Sønderborg Havn fra industrihavn til moderne havnefront med blandt andet boliger, kontorer, hotel og multikulturhus.

Det sker som led i realiseringen af den canadisk-amerikanske arkitekt Frank Gehrys masterplan for havneområdet i Sønderborg.

Det største projekt i masterplanen er det 24.800 kvm store og 70 m høje hotel Alsik, som åbnede i maj 2019. Hotellet til omkring 700 millioner kr. tegnet af Henning Larsen Architects er bygget af Bitten & Mads Clausens Fond og PFA med fonden som den største investor.

Læs mere i PFA og Danfoss’ hotelinvestering til 700 millioner kr. åbner

Tidligere i denne uge kom det frem, at PFA og Bitten & Mads Clausens Fond planlægger et 7.000 kvm stort lejlighedskompleks på 14 etager på havnefronten i Sønderborg. Det bliver 10. og sidste brik i Frank Gehrys masterplan.

Læs mere i PFA og Danfoss-fond bag nyt markant projekt i Sønderborg

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder