Capman henter ny investeringsdirektør fra PwC

Peter Gill bliver ny investeringsdirektør i Capman. Han kommer til at arbejde ud fra CapMans kontor i København og skal være med til at styrke CapMans kapacitet i forbindelse med gennemførelsen af nye ejendomstransaktioner.

Peter Gill har 12 års erfaring i arbejdet med fast ejendom, herunder særligt med rådgivning i forbindelse med køb og salg. Han kommer til CapMan fra PwC, hvor han blev hentet til af partner Per Andersen, da han forlod Aareal Bank for at bygge en rådgivende enhed indenfor ejendomstransaktioner op hos PwC. Peter Gill har lige siden arbejdet som director i ejendomsafdelingen. Han har desuden tidligere arbejdet for Nybolig Erhverv København, hvor han havde ansvar for cross-border handler og internationale investeringsrelationer.

– Vi er meget glade for at byde Peter velkommen til CapMan og yderligere styrke vores tilstedeværelse i Danmark. Med hans solide baggrund inden for ejendomstransaktioner på internationalt plan vil han kunne støtte vores nordiske fokus og øge vores muligheder for yderligere vækst i Danmark. Han bliver en stærk tilføjelse til vores hold, siger Torsten Bjerregaard, seniorpartner i CapMan Real Estate.

Camilla Wermelin, der sidste år blev hentet til CapMan fra Aberdeen Asset Management, fortsætter som Investment Manager.

CapMan er en førende nordisk investerings- og kapitalforvaltningsvirksomhed, der er aktiv inden for kapitalfondsmarkedet. CapMan har cirka 100 medarbejdere og en investeringskapital på €2,8 milliarder.

Læs også Capman sælger to ejendomme i København

Læs også Capman køber 50 procent af Ringsted Outlet

Læs også Capman og TK holdt rejsegilde på shoppingcenter i Esbjerg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder