Sådan så det ud, da adm. direktør Simon Skou Andersen for - nu - Ejendomstorvet.dk lancerede det nye navn for en række erhvervsmæglere.

Oline skifter navn til Ejendomstorvet.dk

Erhvervsmæglernes egen portal Oline skifter navn til Ejendomstorvet.dk. Det sker for at få et mere markedsrelateret og mundret navn, der med det samme associerer til det portalen faktisk tilbyder. Nemlig salg og udlejning af ejendomme.

Navnet Oline har for de fleste med børn i højere grad sendt tankerne i retning af DR’s Ramasjang-univers, selvom det oprindeligt var en forkortelse for “online” dengang det var noget helt nyt og stort.

-Det tager vi konsekvensen af nu og skifter navn til Ejendomstorvet.dk. Det navn signalerer klart, hvad vi står for og vil skabe et fremtidssikret fundament og give os bedre mulighed for at nå ud til nye målgrupper, siger adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, Simon B. Skou.

Simon B. Skou blev ansat i Oline i foråret, hvor han afløste Jesper Storm Hansen, og noget af det første han pegede på var, at navnet var en stor udfordring. Han iværksatte derfor en markedsundersøgelse hos portalens kernemålgruppe. Den viste, at mere end 50 procent tilkendegav en negativ association til navnet eller mente, at det ikke passede til en ejendomsportal.

-Derfor var vi nødt til at gøre noget. Det er selvfølgelig et sats, men hvis vi ikke satser nu, så udvikler vi os ikke, og i mine øjne er det endnu mere risikabelt. Vi er nødt til at sikre, at nye målgrupper også forstår hvem vi er, siger Simon B. Skou, der mener, at navneændringen vil styrke Ejendomstorvet.dk’s position og udbrede kendskabet til, at det er dér, man søger efter lokaler og ejendomme.

Sådan kommer ejendomstorvet.dks nye side til at se ud.
Sådan kommer ejendomstorvet.dks nye side til at se ud.

Ud over navneskiftet har Ejendomstorvet.dk fået et nyt logo og en ny visuel identitet, der adskiller sig klart fra konkurrenterne.

– Nu har vi med Ejendomstorvet.dk fået et navn, der er mere appellerende og attraktivt – det er simpelthen et bedre match fremadrettet. Det giver os et spring ind i fremtiden og er helt i tråd med bestyrelsens ambition om at tage nogle kvantespring i den kommende tid. Det her er første skridt i vores planlagte udvikling, siger formand for nu Ejendomstorvet.dk og adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Robert Neble Larsen.

Erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af ledige lejemål samt investeringsejendomme med cirka 10.400. Portalen ejes af erhvervsmæglerne selv og dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. Forrige år blev portalen også åbnet for eksterne mod betaling efter en årelang diskussion om, hvorvidt mæglerne ønskede ejendomsselskaber ind på deres egen portal. Satsningen har dog båret frugt, og Ejendomstorvet.dk har mere end 90.000 besøg hver måned, og portalen omfatter både kontorer, lokaler til butikker, cafeer og andre spisesteder, lager- og industriejendomme samt ledige lokaler i kontorhoteller.

Læs også Oline ansætter ny direktør





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder