Der er altid massive køer for at komme både ind og ud igen af Expo Real ved åbningen.

Københavns Kommune inviterer til morgenmad på Expo Real

Stockholm overhaler København med sin tilstedeværelse på den kommende uges store europæiske ejendomsmesse Expo Real. Stockholm er nemlig for første gang med på messen med en egentlig stand. København eller en anden form for dansk stand har ikke været på messen siden 2007.

Til gengæld har repræsentanterne på messen fra Københavns Kommune sammen med det dansk-tyske ingeniørfirma Drees & Sommer og advokatfirmaet Bech Bruun arrangeret et mødepunkt for de danske deltagere, så der bliver en form for samling. Det bliver onsdag morgen på Drees & Sommers stand på messen.

Sidste år var der 38.000 besøgende på Expo Real, som konkurrerer med Mipim om at være Europas største ejendomsmesse.

Den tyske ejendomsfond manager Patrizia er blandt de synlige spillere på Expo Real. Her adm. direktør for Norden Rikke Lykke på Expo Real 2015.
Den tyske ejendomsfond manager Patrizia er blandt de synlige spillere på Expo Real. Her adm. direktør for Norden Rikke Lykke på Expo Real 2015.

I år finder Expo Real sted tirsdag til torsdag i næste uge fra den 4.-6. oktober og en række danske advokater, mæglere og investorer har allerede tilmeldt sig. Expo Real holdes i Messe München, der er et af Europas største udstillingsområder med over 40 messer årligt.

Hvis man vælger at tage på Expo Real i år så kan man møde virksomheder fra især Tyskland, Østrig, Holland, Polen, Schweiz, UK, Ungarn, Frankrig, USA og Luxembourg, som de mest eksponerede lande fulgt af Tjekkiet og Italien.

– Og så er vi rigtig glade for, at Stockholm er med for første gang og Budapest er tilbage på Expo Real, siger ledelsen for Messen München.

På messen forventes der især at blive talt Brexit og konsekvenserne for ejendomsmarkedet.

Morgenmadsarrangementet med Københavns Kommune, Bech Bruun og Drees & Sommer som værter er onsdag d. 5. oktober kl. 9.00-10.00 på Drees & Sommers stand, der ligger i Hal C1.430/422. Arrangementet er åbent for alle og tilmelding er ikke nødvendigt.

Estate Media tager naturligvis også pulsen på det europæiske ejendomsmarked i næste uge og er i München, når messen åbner. Skriv til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk , hvis du har kommentarer til stemningen på Expo Real 2016.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder