Axel Towers er en del af BI's portefølje. Foto: ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme afslører detailkoncept i Scala-projekt

De fem kobberfarvede tårne mellem Vesterport, Rådhuspladsen og Hovedbanegården har vakt mange forbipasserendes nysgerrighed i takt med, at det opsigtsvækkende byggeri er skudt i vejret. For hvem mon får adresse i byens nye vartegn, Axel Towers, som åbner i foråret 2017? Bygherrerne kan nu løfte sløret for nogle af de kommende lejere i Axel Towers, og det bliver både traditionelle high street food koncepter, men også en hæderkronet københavns juveler i form af den eksklusive ur- og smykkeforhandler Klarlund.

Medarbejderne i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel får domicil i tårnenes øvre etager. Desuden kommer der en “skybar” i en af de lavere tårne ligesom der kommer butikker i stueetagen og på 1. sal med adgang fra Axeltorv og Vesterbrogade. Endelig kommer der en offentlig byhave mellem tårnene.

– Vi gør meget ud af at sikre den bedst mulige sammensætning af lejere, så der skabes den bedste synergi, hvor koncepterne både understøtter hinanden og bygningen som helhed. Med Starbucks, Klarlund og Peter Beier lægger vi stilen for den type af retail-koncepter, vi gerne vil have ind. Det er koncepter af høj kvalitet og med en bred appel både i forhold til de mange københavnere og turister, som færdes i området omkring Axeltorv, og i forhold til de mange kontoransatte, som får deres daglige gang længere oppe i tårnene, siger direktør Michael Nielsen fra ATP Ejendomme, som på vegne af bygherrerne står for udlejningen i Axel Towers.

Chokoladebar, kvalitetsure og kaffe med udsigt
De tre lejere kommer med forskellige idéer om, hvordan Axel Towers skal danne rammen for deres nye butikker. Peter Beier Chokolade vil åbne en forretning i Axel Towers med et koncept, der er helt nyt i København. En eksklusiv chokoladebar kombineres med en butik, hvor de håndlavede chokolader kan købes med hjem.

”Muligheden for at blive en del af det nye centrum, synes vi, var en unik chance at gribe. Åbningen af butik og chokoladebar ser vi samtidig som en oplagt mulighed for at lancere et nyt chokoladekoncept, som Axel Towers sætter de ypperste rammer for. Vi glæder os til at byde på fantastiske chokoladeoplevelser i byens nye samlingspunkt, hvor besøgende skal kunne hygge sig, mens de udforsker vores rendyrkede chokoladeunivers”, siger Peter Beier.

Klarlund flytter med den nye placering deres butik på Vesterbrogade. I dag forhandler Klarlund ure og smykker fra deres flagshipstore på Strøget og fra forretningen på Vesterbrogade over for Hovedbanegården. De vælger nu at flytte ud af forretningen på Vesterbrogade og ind i Axel Towers. En stor beslutning, da Klarlund har haft forretning på adressen siden 1947.

-Med flytningen til Axel Towers får vi den bedste placering for vores nuværende og kommende kunder. Sammensætningen af kontorlejemål, spændende restauranter og interessante forretninger kombineret med gode parkeringsforhold, gør Axel Towers til det helt rigtige sted at være for os. Det bliver en æstetisk nydelse, og vi har store forventninger til at være med til at udvikle byen på den spændende adresse, siger adm. direktør, Stig Andersen.

Morgenkaffe, kaffemøder og kaffepauser er uden tvivl noget, Gorrissen Federspiels mange ansatte samt ejendommens øvrige brugere og gæster vil sætte pris på. Derfor er den tredje lejer, Starbucks, et oplagt valg til placeringen lige ved hovedindgangen til Axel Towers med udsigt til Tivoli og det kommende nytænkte Axeltorv.

Det er Dansk Supermarked, der i forvejen driver 15 af de nuværende 21 Starbucks kaffebarer i Danmark, som står bag den nye Starbucks i Axel Towers, der med sine knap 200 kvm. bliver en af de større Starbucks i Københavnsområdet.

-Vi er stolte over at have fået muligheden for at være en del af denne nye bygning, der med sin markante arkitektur allerede er blevet et blikfang i byen. Samtidig er vi glade for at kunne være en del af et high-end shoppingcenter, som med sin beliggenhed vil være med til at trække Strøget endnu længere, siger Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, Michael Hald.

ATP Ejendomme vil i den kommende tid løbende offentliggøre de øvrige lejere i Axel Towers, både af kontorarealer og til retaillejemål.

RED Property Advisers har været mægler på udlejningen.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder