Orbicon flytter til Høje-Taastrup.

Orbicons nye domicil er på vej i Høje-Taastrup

Ingeniørfirmaet Orbicons nye domicil skal rumme omkring 8.000 kvm., og det skal stå færdigt ved udgangen af maj 2017, så Orbicons ansatte kan flytte ind i juni 2017.

Alle vægge i byggeriet er nu rejst, og nu går arbejdet i gang med at støbe gulve, og få sat vinduer i bygningen. Det nye domicil er beliggende på Linnés Allé 2 i Høje Taastrup.

Ved det netop afholdte rejsegilde deltog 200, der blev fejret med deltagelse af repræsentanter fra Orbicon, MT Højgaard og andre involverede. Arne Becker, der er koncerndirektør i MT Højgaard holdt tale, hvor han takkede håndværkere, det gode samarbejde med Orbicon og roste at der er anvendt en høj grad af koncernsynergi idet både Ajos og Lindpro, som begge er i MT Højgaard koncernen, samt divisioner på tværs af koncernen bliver brugt i arbejdet med at opføre byggeriet.

Desuden viser skiltet til byggepladsen i dag, at der har været 204 dage uden arbejdsulykker på byggepladsen, hvilket er en vigtig milepæl.

Håndværkerne fik en tak for at møde ind med stor og bred kompetence, det engagerede team i MT Højgaard, investorer, lejere og rådgivere fik en stor tak for et godt samarbejde. Kommunen blev takket for smidig sagsbehandling og samarbejde om byggetilladelsen. Der blev desuden udråbt et trefoldigt leve for byggeriet.

Byggeriet, som er centralt placeret i Høje-Taastrup, vil stå indflytningsklar i foråret 2017 og skal samle cirka 300 medarbejdere fra Orbicon, der er et datterselskab i Hedeselskabet. Byggeriet skal ligeledes huse en afdeling fra et andet datterselskab, HedeDanmark, samt en række koncernfunktioner.

Byggeriet opføres som totalentreprise af MT Højgaard og er tegnet af arkitektfirmaet DISSING+WEITLING med Orbicon som projekterende ingeniør. Bygningen opføres efter BR 2020, og forventes at få DGNB guld. Der kommer solceller på taget og et udenomsareal, der kan håndtere regnvandet.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder