Strandhaven i Vallensbæk. Foto: Niam.

Niam sælger boliger til svenske Heimstaden for 422 millioner kr.

Niam sælger nu en portefølje på yderligere 114 boliger til Heimstaden, der i januar købte de første 436 boliger af Niam i det danske marked. Porteføljen har et samlet areal på cirka 13,800 kvm.

Porteføljen består primært af rækkehuse beliggende i Porcelænshaven på Frederiksberg, Bøgehaven i Værløse og Strandhaven i Vallensbæk. Transaktionen omfatter en samlet ejendomsværdi på cirka 422 millioner kr.

Bøgehaven Værløse 006Transaktionen sker i forlængelse af en vellykket handel mellem parterne tidligere på året med en portefølje på 436 boliger.

-Boligmarkedet i og omkring København har fortsat med at udvikle sig stærkt og vi har løst den opgave som vores investorer har givet os. Med salget realiserer vi et fornuftigt afkast til dem. Vi har fortsat positive forventninger til bolig og ejendomsmarkedet i Storkøbenhavn og andre dele af landet, og vi er klar til at foretage nye betydelige investeringer, når de rigtige muligheder viser sig, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

Niam har i alt ejendomme under forvaltning for over 21 milliarder kr. Selskabet har kontorer i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.

Læs også Niam sælger 436 boliger i København

Se hvad Niam blandt andet har købt i år Niam køber 461 boliger i Aalborg

Der er lejeindtægter i de 114 boliger for ialt 20 millioner kr. årligt. Heimstaden oplyser, at de har finansieret købet dels med egne midler og dels med et realkreditlån på 299 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder