Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec. Foto: Newsec
Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec

Newsec nærmer sig 600 medarbejdere med 50 ansættelser

Newsec Property Asset Management Denmark er netop blevet certificeret af Great Place to Work Denmark. Samtidig med at medarbejdertilfredsheden stiger, stiger antallet af medarbejdere.

Alene i 2020 er der blevet kommet mere end 50 nye kolleger til, og flere forventes ansat inden årsskiftet. Aktuelt er Newsec Property Asset Management Denmark 575 inklusive driftsledere på ejendommene, oplyser selskabet til Estate Media.

– Vi anser vores medarbejdere for at være virksomhedens nøgle til succes. Når de trives og synes vi er et godt sted at arbejde, så leveres der bedre resultater, hvilket så igen gavner vores kunder og dermed virksomheden. Derfor arbejder vi også meget med medarbejdertilfredshedsmålinger. Det er derfor også en naturlig del af processen, at vi gerne vil certificeres af Great Place to Work, hvilket vi er stolte over nu er lykkedes, siger adm. direktør Thomas Kempf, Newse.

Ejendomsforvalterens målsætning er at komme blandt de bedste 10 arbejdspladser i Danmark i 2022.

Newsec Property Asset Management Denmarks omsætning steg i 2019 til 376 millioner kr., mens resultatet før skat landede på 4,9 millioner kr. mod et underskud på 23 millioner kr. i 2018.

Læs mere i Ejendomsforvalteren Newsec lander overskud efter underskud på 23 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder