Comwell Holte.

PensionDanmark køber Comwell i Holte for 109 mio. kr.

Med en investering på 109,5 mio. kr. i Comwell-hotellet i Holte kan PensionDanmark nu føje sin anden hotelejendom til porteføljen. Comwell er sælger. PensionDanmark investerede i januar i år 267 mio. kr. i Comwell-hotellet i Roskilde.

Comwell i Holte har 88 værelser og udvider lige nu yderligere for at kunne følge med efterspørgslen fra både konferencegæster og individuelle hotelgæster. Fra august i år tilbyder hotellet således i alt 104 værelser i rolige omgivelser ud til et fredet natur-område. Kombineret med nogle spændende og nytænkende møderammer er hotellet dermed et oplagt valg for hele business-segmentet. Ejendommen er opført i 1968 og er løbende blevet ombygget, udvidet og renoveret.

-Vi er glade for denne investering, der er vores anden i en hotelejendom. I Comwell har vi en solid lejer, og med hotellets naturskønne placering ved Rude Skov og Vaserne kort kørsel fra København og tæt på erhvervsområderne i Lyngby og Nordsjælland har dette moderne hotel en attraktiv beliggenhed både for turister og i konferenceøjemed. Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast i en årrække, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

-Vi har gennem næsten 20 år drevet og udviklet hotellet, der er særdeles populært og anerkendt for både den høje kvalitet og den fantastiske beliggenhed. Vi har det seneste år opgraderet hotellet og ser frem til, at vi den 15. august i år kan indvie en række helt nye værelser, således at hotellets kapacitet forøges til i alt 104 værelser. Med PensionDanmark som fremtidig ejer ser vi frem til en fortsat positiv udvikling af hotellet, siger adm. direktør i Comwell Hotels, Peter Schelde.

PensionDanmarks ejendomsportefølje ventes i år at runde 20 mia. kr. fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, retail og OPP-projekter.

 

Hoteller har længe været et ejendomssegment, som de fleste investorer gik udenom, men såvel PensionDanmark som KLP Ejendomme og ATP Ejendomme har de seneste år valgt både at investere og udvikle hoteller.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder