Sidste chance: Nominer din kandidat til Estate Media prisen

Hvem skal vinde årets Estate Media Priser 2016? Du kan stadigvæk nå at nominere dem i branchen, som har fortjent at vinde.

Send din nominering til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk senest onsdag den 28. juni.

De eftertragtede priser uddeles i 5 kategorier efter festmiddagen på Ejendomsdagene, som er ejendomsbranchens store årlige branchetræf og netværksbegivenhed og som finder sted 1.-2. september på Comwell Kellers Park ved Vejle.

De 5 kategorier er:

* Projektprisen 2016 Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2015/2016. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

*Transaktionsprisen 2016
– Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion. Transaktionen kan være spektakulær i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler men kan også være køber eller sælger.

* Årets forbillede 2016
– Prisen går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

* Velkomstprisen 2016
– Prisen går til en ny virksomhed i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller den anden måde på forbilledlig vis.

* Årsprisen 2016 – årets unge talent
Prisen gives til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. I 2016 er kategorien: Årets unge talent. I flere dele af branchen er den helt store udfordring at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Estate Media vil gerne bidrage til, at det bliver attraktivt at arbejde kommercielt med ejendom, og derfor udnævner vi årets unge talent. Her har vi særligt brug for hjælp til at finde dem rundt omkring, der lyser som nye talenter i branchen og kan bidrage til at udvikle byggerier, projekter og procedurer. Skriv til os hvem under 40, der fortjener denne særlige pris for at bidrage til branchens udvikling.

Årets vindere vil i forbindelse med Ejendomsdagenes festmiddag modtage prisen og en bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf.

Send din nominering i dag til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk og vær med til at bestemme, hvem der skal stemmes på, og hvem der skal stå med de eftertragtede Estate Media Priser 2016 den 1. september på Ejendomsdagene.

Læs om sidste års vindere her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder