Projektchef Torben Lund Krogsgaard, Premium Syscon. Foto: Presse

Projektchef forlader Birch Ejendomme til fordel for entreprenør

Torben Lund Krogsgaard er 1. november tiltrådt som projektchef i en nyoprettet stilling i råhus-entreprenørselskabet Premium Syscon hjemmehørende i København K.

47-årige Torben Lund Krogsgaard kommer fra en lignende stilling som projektchef i udviklingsselskabet Birch Ejendomme i Silkeborg. Han skal i første omgang styre projekteringen i Danmark og på sigt være med til at opbygge en skandinavisk projekteringsafdeling i samarbejde med danske ingeniørfirmaer.

– Vi er nu i en fase af vores udvikling, hvor vi har kontraherede projekter i pipelinen for et trecifret millionbeløb. Torben Lund Krogsgaard får til opgave at samle trådene og fungere som bindeled mellem de eksterne projekterende ingeniørfirmaer, kunderne og vores fabrik. Han kommer med en teknisk stærk profil og solid erfaring inden for byggeledelse, og det glæder vi os til at få i spil, siger COO Christian Lundeborg, Premium Syscon.

Torben Lund Krogsgaard er oprindeligt uddannet tømrer i 1994 og startede som 22-årig egen tømrervirksomhed, som han stod i spidsen for i otte år. Derefter videreuddannede han sig til skadeskonsulent på bygningsområdet og arbejdede 2007-2015 som bygningstaksator i forsikringsselskabet Tryg.

I 2015-2017 arbejdede Torben Lund Krogsgaard som byggeleder i entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup, og senest har han i 2017-2020 været projektchef i Birch Ejendomme. Her har han haft ansvar for de sjællandske aktiviteter og opstartet en ny afdeling, der dækker Sjælland og Fyn.

Læs mere i Ny ejerkreds skal kickstarte Birch Ejendommes ekspansion uden for Jylland

Læs også Birch Ejendomme ’yderst tilfreds’ med indtjeningen i forkortet regnskabsår

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder