Kunderegnskabschef Helle Nielsen, LEA Ejendomspartner. Foto: BDO

LEA Ejendomspartner finder ny chef i revisionsbranchen

Helle Nielsen er 1. oktober tiltrådt som kunderegnskabschef i ejendomsadministrationsselskabet LEA Ejendomspartner i Herlev, der er en del af mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech.

Helle Nielsen kommer med 20 års erfaring fra revisionsbranchen og er uddannet cand.merc.aud. De seneste 14 år har hun været revisor i det statsautoriserede revisionsselskab BDO, hvor hun har arbejdet med regnskab, rådgivning og rapportering inden for ejendomsbranchen.

Helle Nielsen skal som kunderegnskabschef videreudvikle regnskabsprocesser i LEA Ejendomspartner.

– Jeg håber at, jeg kan bidrage til den fortsatte udvikling af hele rapporterings- og regnskabsområdet, hvor ambitionen er, at vi kan kunne levere nye, skræddersyede rapporteringsformater og analyser, siger Helle Nielsen.

Fra overskud til underskud i 2019
LEA Ejendomspartner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og Herlev og administrerer foreninger og ejendomsporteføljer over hele landet. Selskabet er 100 procent ejet af EDC Poul Erik Bech-koncernen.

LEA Ejendomspartner landede i 2019 et negativt resultat før skat på 2,7 millioner kr. mod et overskud på 2,9 millioner kr. i 2018.

Læs i følgende artikel, hvad udviklingen skyldtes – og om forventningerne til 2020:

Overskud dykker til underskud i LEA Ejendomspartner 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder