Projektet med 2.836 kvm boliger fordelt på 25 enheder. Illustration: Årstiderne Arkitekter

Aarhusiansk investor vinder projektudbud om 2.800 kvm boliger i Roskilde

Bellevue Ejendomsinvest med base i Aarhus har vundet et projektudbud i Roskilde-bydelen Trekroner. Grundsælger er Roskilde Kommune, der selv har stået for udbudsprocessen.

Bellevue Ejendomsinvests projekt tegnet af Årstiderne Arkitekter består af tæt-lav byggeri i to etager på i alt 2.836 kvm fordelt på 25 udlejningsboliger.

Opførelsen på Hegnet 51 går i gang så hurtigt som muligt, når en totalentreprenør er på plads. Bellevue Ejendomsinvest, som overtager grunden 1. oktober, forventer indflytning primo 2022.

Bellevue Ejendomsinvest blev stiftet i 2012 af medejer og direktør Knud Erik Rasmussen samt medejer og bestyrelsesformand Henning Norup. I 2016 blev Christian S. Broch-Lips optaget i ejerkredsen. Ejendomsinvesteringsselskabet investerer i nye og nyere boligudlejningsejendomme og blandede byejendomme.

Geografisk investeres i Østjylland og hovedstadsområdet. Hvert opkøb finansieres med kreditforeningslån og egenkapital og placeres i separate ejendomsselskaber.

Op til 90 procent af aktierne i selskaberne tilbydes eksterne investorer.

Bellevue Ejendomsinvest A/S opnåede i 2019 et resultat før skat på 7,4 millioner kr. mod 0,9 million kr. i 2018.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder