Foto: Avenuehotel.dk

Brøchner Hotels køber Avenue Hotel

Hotelkæden Brøchner Hotels overtager Avenue Hotel på Frederiksberg og får dermed et af Københavns ældste boutique hoteller i sin portefølje. Med købet driver Brøchner Hotels nu fire boutique hoteller i hovedstaden.

Om baggrunden for købet fortæller CEO for Brøchner Hotels, Karim Nielsen, at det er et led i hotelkædens strategi om at styrke og udvide sin position inden for segmentet af boutique hoteller, og her passer Avenue Hotel rigtigt god ind.

-Avenue Hotel var et af de første mindre hoteller i København, hvor man satsede på at tilbyde en anderledes og mere intim hoteloplevelse med fokus på design og personlighed. Et sats de har haft stor succes med, hvilket hotellets mange dedikerede fans og gode anmeldelser understreger. Derfor behøver vi ikke umiddelbart at genopfinde og renovere hotellet for at tilpasse det til resten af kæden, siger fra Karim Nielsen.

Hotellet ligger tæt på klassiske turistoplevelser som Tivoli og Strøget, mens metroen bare er tre minutters gang væk. Men muligheden for at kunne bevæge sig i en helt anden og mere utraditionel retning er også til stede, hvilket ifølge Karim Nielsen er noget, specielt gæster i boutique hotel-segmentet sætter pris på.

-Med Avenue Hotels beliggenhed får man en unik mulighed for at opleve Københavns mange ansigter i gåafstand. Fra mondæne Frederiksberg med eksklusive indkøbsmuligheder til hippe Nørrebro, hvor eksempelvis Griffenfeldsgade nærmest eksploderer i nye butikker og spisesteder. Det er netop den slags “lokale” oplevelser, som den klassiske boutique hotelgæst sætter pris på, og dem får man rig lejlighed til at opsøge på Avenue Hotel, siger han.

Avenue Hotel har 68 værelser, men Brøchner Hotels har på sigt planer om at tilføje yderligere 12 værelser samt at arbejde mod en ekstra stjerne, så det bliver et firstjernet hotel i stil med kædens populære og anmelderroste Hotel SP34.

Brøchner Hotels driver i forvejen de tre boutique hoteller Hotel Astoria, Hotel Danmark og Hotel SP34. Med tilføjelsen af Avenue Hotel kommer kæden op på 367 hotelværelser i København.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder