(Foto: Arkiv)

Niam sælger 436 boliger i København

Nu begynder det for alvor at vise sig, at de nye internationale investorer ikke er “buy-and-hold” typen som de danske institutionelle investorer typisk er det. Den svenske investeringsfond Niam var en af de første, der købte større nødlidende porteføljer op, og nu sælger Niam allerede ud igen efter henholdsvis 2 og 3 års ejerskab.

Niam sælger en boligportefølje på cirka 44.000 kvm. til det svenske ejendomsselskab Heimstaden for en pris på 1,4 milliarder kr.

Porteføljen består af 436 boliger fordelt på ni forskellige beliggenheder i Storkøbenhavn. Størstedelen er beliggende på Sluseholmen, Teglholmen og Havneholmen i Københavns Sydhavn og herudover omfatter handlen boliger beliggende på Amerikaplads, Ørestad, Valby og Søborg.

De solgte boliger blev erhvervet af Niam i 2012 og 2013 og med salget har Niam over det seneste års tid solgt mere end 1.000 boliger.

-Det københavnske boligmarked har udviklet sig stærkt i de seneste år og dette har været en god investering for vores investorer. Vi har fortsat positive forventninger til markedet i København, hvor Niam efter salget fortsat ejer ca. 400 boliger, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

Salget sker efter en struktureret proces, hvor Niam har været rådgivet af mæglerfirmaet Sadolin & Aalbæk og af Plesner advokatfirma.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder