Danske Bank vil sælge hovedsædet på Kgs. Nytorv

Med salget af Aarhus-filialen i Kannikegade har Danske Bank taget hul på et totalsalg af samtlige ejendomme, der formentlig er 3 milliarder kroner værd.

-Vi afsøger pt. markedet for mulige købere til koncernens forskellige ejendomsbesiddelser i Danmark, herunder også hovedsædet på Holmens Kanal. Der er dog for langt de fleste ejendommes vedkommende tale om sale and lease bak-salg. Så vi går fra at være ejere til at være lejere af vores bygninger, siger pressechef Kenni Leth.

Danske Bank har sat samtlige koncernens ejendomme på salgslisten, der også omfatter hovedkontoret i Holmens Kanal, som er fordelt over flere adresser og udgør 47.500 kvadratmeter.

Derudover har banken lokaler på Østerbro, mens IT-afdelingen ligger i Ejby, Danske Capital og Danica ligger i Lyngby, og flere lokaler ligger i Høje Taastrup.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder