Charlotte Møller. Foto: Skala Arkitekter

Skala finder ny tegnestuechef i Rambøll: Vi er meget begejstrede

Charlotte Møller tiltræder 1. september som tegnestuechef i Skala Arkitekter i København. Hun får det overordnede ledelsesmæssige og administrative ansvar for tegnestuens drift.

I samarbejde med partnerkredsen og medarbejdere skal hun videreudvikle Skala Arkitekter med afsæt i København.

Charlotte Møller kommer med faglig og ledelsesmæssig erfaring – senest som tegnestueleder i Rambøll, Arkitektur og Byudvikling. Charlotte Møller har derudover erfaring fra ByK – Byggeri København og KEA samt blandt andet Arkitema og Schmidt, Hammer Lassen som arkitekt og projektleder.

– Vi er meget begejstrede for at have fået Charlotte Møller med på holdet. Hun har relevant og interessant ledelsesmæssig erfaring og et stort fokus på god arbejdskultur og struktur, tværfaglighed og stærke samarbejder, internt og eksternt, siger adm. direktør, stifter og hovedejer Kurt Ankjær, Skala Arkitekter.

Skala Arkitekter med hovedkontor i Horsens og med kontorer i København og Oslo opnåede i 2019 en voksende bruttofortjeneste på 27,2 millioner kr. mod 22,3 millioner kr. året før, mens resultatet før skat omvendt faldt til 4,3 millioner kr. fra 4,8 millioner kr. i 2018.

Skala Arkitekter A/S havde per 31. december 2019 en egenkapital på 10,6  millioner kr. mod 11,4 millioner kr. på samme tidspunkt året før.

Fakta: Skala Arkitekter

– Skala Arkitekter A/S blev etableret i 1986 i Horsens af Kurt Ankjær. Virksomheden består i dag af 52 medarbejdere fordelt på tre tegnestuer i henholdsvis Horsens, København og Oslo

– Ledelsen tegnes af bestyrelsesformand Bente Damgaard, direktør Kurt Ankjær samt partnergruppen Mette Louise Jepsen, Julie Ankjær, Mads Malmkjær og Rene Nedersee Andersen

– Skala Arkitekter har fokus på kultur & undervisning, sundhed & omsorg og bolig & erhverv





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder