Fransk ejendomsmesse mangler danske deltagere

Mens de fleste i ejendomsbranchen kender messen Mipim i Cannes, er søsterudstillingen om detailudvikling, Mapic, ikke nær så kendt.  

En række danske kæder har dog opdaget det internationale forum for udveksling af erfaringer og kontakt til internationale samarbejdspartnere, men det er kun forholdsvis få og kun få fra ejendomsbranchen.  

I år deltager således Søstrene Grene og Tiger samt tøjmærkerne Saint Tropez, By Marlene Birger, IC Group, Peak Performance og Tiger of Sweden.

Fra rådgiver og konsulentside kommer DEAS, Ikea Centres, TK Development, Vemco og Reteam, mens Aberdeen Asset Management kommer fra investorside.   Mapic finder sted fra 18.-20. november i Palais des Festivals i Cannes.

Der er et omfattende konferenceprogram og ialt 700 udstillere.  

Af sevel@estatemedia.dk


Billede: Fra Mapic 2014 er det her nederst Reteams Lasse Brodén og Katrine Heiberg, der fra dansk side allerede har meldt deres ankomst igen i 2015. Øverst sidste års hold fra Joe & the Juice, der havde en stand for at gøre opmærksom på, at kæden søger lokaler.  

Hør alt om Retail markedet i Danmark den 26. januar på konferencen Retail – investering, udvikling og drift. Se program og tilmelding her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder