Christian Bro Jansen er Head of Capital Markets hos CBRE. Foto: CBRE.

– Vi har arbejdet hårdere end nogensinde før

I en alder af blot 30 år tiltrådte Christian Bro Jansen som Head of Capital Markets i erhvervsmægleren CBRE. En stilling, han stadig besidder. Det fik ham på Estate Medias liste over de største talenter i ejendomsbranchen i 2020 – Ung i Ejendom.

I forbindelse med Ung i Ejendom 2024, hvor man nu kan indstille sin kandidat via det her link, har vi bedt Christian Bro Jansen svare på fire spørgsmål, der sigter mod at inspirere og give perspektiver til både unge og gamle i branchen.

Hvad er det vigtigste du har lært i din karriere?
Det vigtigste, jeg har lært i min karriere, er, at teamet er afgørende for succes – både for ens personlige succes men også for virksomhedens succes. Én person kan kun nå et begrænset stykke, mens man i et team kan løfte meget mere gennem samarbejde, læring og sparring. Derudover så tror jeg også, at ens nærmeste team har afgørende indflydelse på trivsel, produktivitet og resultater, så det er meget vigtigt i starten af ens karriere at vælge den rigtige virksomhed.

Hvilket råd ville du give til unge i branchen?
Jeg vil råde unge i branchen til at finde et område, som man brænder for, da det vil gøre ens karriererejse ti gange sjovere og mere interessant. Derudover kan det betale sig at arbejde hårdt og aktivt søge opgaver og ansvar uden for ens comfort zone. Det højner ens læringskurve enormt meget.

Hvad er du mest stolt af at have opnået i din karriere ind til nu?
Jeg er uden tvivl mest stolt af det team, som vi har opbygget i CBRE Capital Markets over de sidste fire år. Vi har fået skabt en kultur, hvor der er masser af teamånd, vindermentalitet, humor og flittighed.

Det har ført os langt på fire år, og vi er nu blandt de førende inden for vores felt. Samtidig har vi formået at skabe en bredde, som både favner nogle af branchens mest erfarne personer med +30 års erfaring, nuværende og førende eksperter f.eks. inden for industri og logistik og de største talenter som vil tegne branchen i fremtiden.

Hvad har været den største udfordring?
De sidste to år på transaktionsmarkedet har budt på væsentligt flere “broken deals” end vi har set i lange tider. Det har været hårdt for mig og teamet i CBRE, fordi vi har arbejdet hårdere end nogensinde før – og alligevel har der været væsentligt færre succeser end tidligere. Det kræver, at man er robust og har en god portion viljestyrke – men det ville være usandt, hvis jeg sagde, at det ikke har været en stor udfordring. Heldigvis er vi allerede over det værste, og vi går bedre tider i møde.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder