Partner, bestyrelsesformand og medstifter Andreea Kaiser, Alfa Development. Foto: Alfa Development.

Alfa gør klar til ekspansion

Alfa Development har gjort sig klar til ekspansion.

Selskabet har en egenkapital på 1,1 milliard kr. og ønsker at opføre 10 boligejendomme de næste 10 år, skriver Børsen.

Ejendommene skal opføres i København, Aarhus, Lund og Malmø og omdrejningspunktet i dem skal være konceptet Living by Alfa, som er såkaldte luksus-bofællesskaber, hvor man blandt andet kan gå til vinsmagning og lave mad sammen.

– Danskerne vil gerne have luksus og god kvalitet, også selvom det bliver på bekostning af nogle ekstra kvadratmeter, siger Andreea Kaiser, medstifter og -ejer af Alfa Development til Børsen.

Udmeldingen fra Andreaa Kaiser kom søndag i mediet og altså kort tid efter, at det kom frem i Estate Media, at direktøren for Living by Alfa, Jack Renteria er stoppet i rollen.

I kølvandet på hans stop har Alfa Development besluttet at lave en omorganisering, der betyder, at Oliver Lorentz Larsen kommer til at stå i spidsen for konceptet fremadrettet.

– Det er naturligt med en rotation i branchen, når vi er på bunden af en lavkonjuktur. Jack Renteria har været med til at lave et pionerarbejde for os i udviklingen af Living by Alfa, som fremadrettet bliver mere driftorienteret, sagde kommunikationschef i Alfa Development, Jesper Buris, til Estate Media i sidste uge.

Alfa Developments koncept er blandt andet kendt fra Irmabyen i Rødovre.

Udover fællesboliger i Rødovre står Alfa Development også bag udviklingsprojekter såsom boliger i Trongården Lyngby og bykvarteret Den Grønne Fatning i Herlev.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder