Tomas Zhang Mathiesen er adm. direktør i den danske it-virksomhed og softwareleverandør, Ejendom.com.

Tomas Zhang Mathiesen: – Hvis du bliver i tvivl, skal du gøre det her

Tomas Zhang Mathiesen blev adm. direktør i en tidlig alder. Allerede som 30-årig indtog han rollen som adm. direktør i den danske it-virksomhed og softwareleverandør, Ejendom.com. En rolle, han stadig besidder.

Det fik ham på Estate Medias liste over de største talenter i ejendomsbranchen i 2022 – Ung i Ejendom.

I indstillingen til listen blev der blandt andet fremhævet, hvordan Tomas Zhang Mathiesen knokler for at vende ejendomsbranchen på hovedet og digitalisere den.

I forbindelse med Ung i Ejendom 2024, hvor man nu kan indstille sin kandidat via det her link, har vi bedt Tomas Zhang Mathiesen svare på fire spørgsmål, der sigter mod at inspirere og give perspektiver til både unge og gamle i branchen.

Hvad er det vigtigste, du har lært i din karriere?
For unge fremadstormende talenter kan der være rigtig meget støj, fristelser og muligheder fra alle kanter, men det vigtigste, jeg har lært, og som jeg selv er blevet fortalt af en tidligere mentor, er, at man altid skal have fokus på bolden. Fokus på bolden, og så skal målene nok komme. Jeg har lært, at ihærdighed betaler sig, og gode ting skal nok komme til dig, hvis du har fokus, er ihærdig med tingene og er et godt menneske.

Hvilket råd ville du give til unge i branchen?
Hvis du nogensinde bliver i tvivl om, hvad du skal svare i en given situation, så fortæl sandheden. Det kommer man længst med i karrieren.

Hvad er du mest stolt af at have opnået i din karriere ind til nu?
Jeg er meget stolt af min nuværende beskæftigelse hos ejendom.com og min indtræden i ejendomsbranchen. Jeg føler, at jeg kan være med til at gøre en forskel, når det kommer til at udvikle branchen, tiltrække og lede andre it-talenter, og selv blive en ekspert i branchen.

Hvad har været den største udfordring?
Det første halvandet år i ejendomsbranchen som ny udefrakommende person, og uden kendskab til branchen eller netværk, har været den hårdeste tid i min karriere hidtil. Jeg kom med høj selvtillid fra mit tidligere virke hos PwC, men langsomt faldt selvtilliden, og helt nye udfordringer opstod, hvor jeg både selv skulle blive klog på branchen, drive en ny it-virksomhed og lede på et helt nyt niveau med en professionel bestyrelse samt etablere et team. Alle unge med høj selvtillid, som tror, at de er stjerner i deres nuværende virke, ville få meget værdi ud af at prøve at være amatører igen og forny sig selv.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder