Kasper Bygholm, PHM Group.

Derfor køber finsk kapitalfond massivt op i Danmark

PHM Group købte lige før sommerferien Danmarks største administrationsselskab Deas. Købet kom bare et halvt år efter, at PHM købte det jyske administrationsselskab Taurus, og det er bare begyndelsen.

I alt har PHM købt 16 selskaber i Danmark fordelt på 8 forskellige forretningsområder. Alt handler om at servicere ejendomme lige fra Alt i Polering til Sundby Rengøringsservice.

– Vi køber gerne yderligere op, hvis de rigtige muligheder byder sig. Vi ekspanderer for at blive markedsledende by for by én by ad gangen, siger adm. direktør Kasper Bygholm, PHM, der med Deas har købt den første og hidtil eneste landsdækkende virksomhed i Danmark.

Målet for PHM Group er, at man ikke skal vælge mellem en kendt lokale iværksætter og en stor udbyder for PHMs forretningsmodel tilbyder begge dele. Men kan det overhovedet lade sig gøre? I dette interview optaget på Ejendomsdagene uddyber Kasper Bygholm.

PHM Group har indtil videre 40 virksomheder i Norge, 58 i Finland, 55 i Sverige, 15 i Tyskland, 6 i Schweiz og altså nu 16 i Danmark.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder