Bjarke Mikkelsen. Foto:Estate Media

Ny Thylander-boss: – Min kemi med Lars gjorde, at jeg sagde ja

Thylanders nye adm. direktør, Bjarke Mikkelsen, vinder torsdag aften Årets velkomst på Ejendomsdagene.

– Jeg mødte Lars Thylander for et par siden, og vi havde en fantastisk kemi. Jeg er meget glad for at en garvet mand som Lars vil arbejde sammen med mig, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle jer her i salen i fremtiden. Tak for velkomsten, sagde han.

Bjarke Mikkelsen er en ny markant leder i ejendomsbranchen.

Tidligere på sommeren meddelte Lars Thylander, at han endnu engang stoppede som adm. direktør i Thylander. Afløseren blev 43-årige Bjarke Mikkelsen, der kom fra en stilling som adm. direktør hos virksomheden Daraz, der er en del af Alibaba-koncernen.

– Jeg føler lidt, at jeg bør introducere mig selv, for jeg kender ikke mig selv, lød det blandt andet fra Bjarke Mikkelsen.

Bjarke Mikkelsen har mange års erfaring med investment banking og tech, men har ikke konkret erfaring med ejendomsbranchen. Han er sammen med familien flyttet tilbage til Danmark efter 17 år i udlandet.

Og det er det er sjældent, at branchens store aktører hiver ledere ind uden erfaring fra ejendomsbranchen. Men i en verden, hvor internationaliseringen, digitaliseringen og kapitaliseringen bliver stadig mere vigtig, er det præcis, hvad Lars Thylander kunne afsløre, at han havde valgt at gøre.

Går ind i en stejl læringskurve
Bjarke Mikkelsen går nu ind i en stejl læringskurve i en af branchens toneangivende privatejede Investment Managers.

På trods af den manglende erfaring fra branchen, mener Lars Thylander, at “hans cv taler helt for sig selv.” Det sagde han i forbindelse med skiftet i toppen.

– Tilføjelsen af Bjarke vil bidrage til yderligere at styrke vores platform. Kernen af vores succes har altid været vores team og evne til at levere markedsledende afkast til investorerne. Vi vil fortsat holde fokus på at levere branchens bedste afkast, men med fokus på selektivt at udvide vores forretningsområder. Jeg ser virkelig frem til samarbejdet.

Prisen for Årets velkomst går til en ny virksomhed eller intiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på forbilledlig vis.

De nominerede til årets velkomst

Proptechfonden

Kasper Bygholm

Helle Juhler-Verdoner

Upsite

Bjarke Mikkelsen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder