Foto: Estate Media

Dansk Erhverv vinder Estate Media Prisen: – Branden gør mig stadig ked af det

Dansk Erhverv løber torsdag aften med hovedprisen på årets Ejendomsdagene – Estate Media Prisen.

– Jeg ville ønske, jeg stod her på scenen, fordi vi havde fået prisen for en veloverstået restaurering af Børsen, som skulle været færdig i september, men den 16. april kom en brand, der stadig gør mig ked af det. Det er den mest sørgelige dag i mit liv. Jeg kan ikke gå på gaden, uden at nogen nævner noget om børsen, siger Brian Mikkelsen og tilføjer:

– Derfor er det også en pris for hele branchen. Den viser, at bygninger kan bevæge og røre mennesker.

Dansk Erhverv vinder for at hædre vigtigheden af genrejsningen af Børsen.

Da Børsen brændte, var det en af Københavns mest ikoniske ejendomme, der gik op i røg. Det er uvurderligt for ejendomsbranchen at kunne læne sig op ad den historiske bygningsarv, og mens bygningen gik op i røg kom der fokus på flere af branchens store dagsordener som transformation, brandsikkerhed og byggematerialer.

Heldigvis blev der ikke bare udvist forbilledligt lederskab på dagen med redning af mange kunstgenstande, men der er ifølge Dansk Erhverv også rejst penge til genopbygning.

Den 26. september lægger Kong Frederik den første sten i fundamentet under den del af Børsen, der skal genopføres og for at markere at Børsen fylder 400 år. Det skønnes, at der skal bruges 800.000 mursen til genopbygningen.

Hovedprisen, Ejendomsprisen, går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig har skabt nye initiativer eller projekter, der forbedrer branchens udvikling og højner dens samfundsmæssige ansvar. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker.

De nominerede til Ejendomsprisen

Sammen om biodiversitet

Reduction Roadmap

Northern Horizon

Living by Alfa

Dansk Erhverv





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder