Mikkel Andersen. Foto: Estate Media

Mikkel Andersen forlader Savills

Mikkel Andersen forlader erhvervsmægleren Savills til fordel for konkurrenten Newsec Advisory.

Han har været i Savills, tidligere Nordicals og Nybolig Erhverv, i 19 år.

– Jeg har været med på en fantastisk rejse i mine mange år hos Savills. Det har været en tid, som har budt på mange spændende udfordringer, gode kunderelationer og ikke mindst dygtige kollegaer, men nu synes jeg, at tiden er inde til at prøve mig selv af i en ny kontekst, fortæller Mikkel Andersen om sin udtrædelse af Savills Danmark

Adm. direktør i Savills Danmark, Jacob Lund, ønsker Mikkel Andersen alt det bedste fremadrettet.

– Han er vedholdende og kompetent og har stået for nogle flotte transaktioner gennem årene, siger han.

Mikkel Andersen skifter til Newsec Advisory.

Tidligere på året meldte adm. direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen, ud, at han forventede at opruste frem mod nytår, fordi han og Newsec havde en forventning om, at der kommer mere gang i markedet snart.

Hos Savills er Mikkel Andersens farvel også et farvel til en markant profil og partner.

Virksomheden har dog tildels været på forkant med udviklingen, da de før sommerferien hentede den mangeårige RED-partner Bo Stevnss ind i virksomheden.

Både Newsec Advisory og Savills er blandt de mindre spillere på det danske erhvervsmægler marked, der bliver domineret af EDC Poul Erik Bech, Nordicals, Colliers og CBRE.

Begge virksomheder kom ud med underskud i millionklassen i 2023. Savills med et minus på 4,4 millioner kr. før skat, mens Newsec Advisory præsenterede et underskud på lige under to millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder