Kanalbyen. Foto: SH Luftfoto.

Næsten udsolgt i ny jysk bydel

Der er massiv interesse for den nye bydel i Fredericia, Kanalbyen.

Næsten alle 500 boliger i bydelen er enten solgt eller udlejet.

– Cirka 95 procent af boligerne i hele Kanalbyen er nu solgt eller lejet ud, og jeg tror, at det kommer til at gå stærkt med resten, siger projektdirektør i Kanalbyen, Peter Kirketofte.

Bydelen indeholder flere byggerier. Blandt andet Promenaden, hvor ejendomsmægler Mette Hjære fra Home oplever, at interessen har taget fart. Der er underskrevet flere købskontrakter i første halvår af 2024 end i hele 2023.

Også i AP Pensions boligprojekt Carolinelunden med 143 lejeboliger, er der blot få boliger tilbage. Projektet, som AP Ejendomme har stået bag med NRE som totalentreprenør, blev afleveret i sommeren 2023.

Plads til nye investorer 
Bydelen, der altså nu består af 500 boliger, skal rumme 1200 ejer- og lejeboliger foruden byggeri til erhverv, kultur og detailhandel.

Det betyder, at der er stort potentiale for nye investorer i bydelen, lyder det fra Peter Kirketofte.

Kanalbyen i Fredericia rummer foruden Promenaden, Carolinelunden og MiniCO2 Etagehusene også byggerierne Frederikshuset, Kongens Punkt, Oldenborghus, Langebro, Bådhusene.

Udover traditionelle ejer- og lejeboliger er der også almene boliger, ungdomsboliger og bofællesskab på Kanalbyens repertoire.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder