Nadim Stub. Foto: presse

Nadim Stub stopper i Deas

Nadim Stub og Deas er blevet enige, om at deres veje skal skilles.

Beslutningen kommer i kølvandet på salget af Deas til PHM og han er reelt stoppet i selskabet, da han gik på sommerferie.

– Jeg stopper fordi, den mission, som jeg var bragt ind til af DEAS’ nu tidligere CEO, Rikke Lykke, er fuldført. Jeg skulle i gang-  og iværksætte en transformation i Deas af en stor karakter og sammen med Rikke og resten af ledelsen få Deas solgt. Nu er det lykkedes, og det har givet mig anledning til overvejelser om, at jeg kunne gå ud og tænke, hvad der skal ske nu i min karriere. I den forbindelse er det tydeligt for mig, at det er tid til at skifte spor nu.

Lykke gav mig en udfordring
Han kom til Deas for godt tre år siden fra en position som adm. direktør for Proptech Danmark. I Deas har han været Group Vice President med fokus på strategisk, digital innovation og ledelse.

I forbindelse med sin ansættelse i Deas gav daværende adm. direktør, Rikke Lykke, ham en udfordring: “Vis du kan gøre dét og ikke bare snakke om det, lød det fra hende med henvisning til hans ideer og tanker fra Proptech Danmark.

– Det har været en spændende udfordring. Jeg er taknemmelig for den tillid, jeg har fået til at deltage i vigtige beslutninger, som har resulteret i nye partnerskaber, alliancer, joint ventures, M&A og interne transformationer, og ultimativt til slut og sidst spillet en afgørende rolle i de beslutninger, der har  været med til  at fuldføre vores mission om et salg, siger Nadim Stub og henviser til salget af Deas.

Han husker tilbage på tiden i Deas som spændende. Innovationen han og Deas lavede skulle være kommerciel fra dag ét på grund af salgshorisonten.

– Innovation kan have omdømme for at blot at være farverige idéer, men svære at kommercialisere. Det fik vi styr på., takket være dygtige kollegaer og modige investorer. Dét er jeg taknemmelig over.

Uvished om fremtiden
Hvad han skal nu, ved han ikke og det passer ham fint. Nadim Stub har med egne ord brændt sit lys i begge ender i snart ti år, og han håber på at kunne bruge den næste tid på at slappe lidt af sammen med familien. Men den næste mission er lige rundt om hjørnet.

– Det er faktisk lidt svært, for jeg kan også mærke, at jeg tripper efter at komme i gang igen. Jeg prøver at modstå den fristelse der har været i at tage det første og bedste, der kommer op. Jeg vil gerne mærke efter, og bygge videre på de erfaringer jeg har gjort mig.

Han beskriver tiden i Deas som udviklende både fagligt og personligt. Nadim Stub husker blandt andet tilbage på, hvordan han og hans team skulle være banefører for nye tankegange og metoder for en stolt og traditionsrig organisation. føre over 600 mennesker gennem nye tjenester og arbejdsmetoder.

– Processen har været kompleks og ikke uden fejl, men vi var forberedte. Personligt, var det nødvendigt at virkelig lytte til og forstå medarbejdernes perspektiver. I sidste ende viste det sig at være gavnligt for virksomheden, og en spændende oplevelse for mig selv. Og så er jeg dybt taknemmelig for den opbakning og tillid, jeg har fået på min vej, fortæller han.

Udlandet kunne være en mulighed
Nadim Stub har boet i udlandet i godt 10 år, inden han kom tilbage til Danmark. Derfor ser han også muligheder for, at det kan være der, at fremtiden ligger for ham.

– Der er en masse spændende projekter på et globalt plan, og det er også noget, som jeg vil bruge den næste tid på at undersøge. Jeg har ikke fundet det helt rigtige match i forhold til projekter, men har allerede talt med nogle potentielt spændende samarbejdspartnere, siger han og tilføjer:

– Mellemøsten kunne være en mulighed, som er spændende, fordi der bliver arbejdet på en skala og et ambitionsniveau, som jeg syntes, at vi må se langt efter i Norden. Der er selvsagt også faldgruber i dét, men i forhold til at tænke kreativt og ambitiøst, er det en sandkasse med en masse muligheder, siger han.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder