Ejendomsudviklingsselsabet Propreco har netop hentet to nye profiler. Ole Stilling til venstre og Rasmus Meyhoff til højre. Foto: Propreco.

Nrep-profil skifter til ejendomsudvikler

Ejendomsudviklingsselskabet Propreco har hentet to nye profiler.

Nrep-profilen Rasmus Meyhoff, der har været udviklingsdirektør i selskabet, og Ole Stilling, der har haft topjobs i flere kommuner.

De nye ansættelser gør, at Propreco “nu har kapacitet til at gennemføre byudviklingsprojekter i større skala og øget kompleksitet”, oplyser virksomheden.

– Vi har gang i mange projekter, så vi har været nødt til at opruste, siger direktør og partner David Ernst-Sunne og tilføjer, at selvom markedet er udfordrende lige nu, er Proprecos projekter langsigtede og med en eller flere partnere. Derfor er de ikke så konjunkturfølsomme, siger han.

Rasmus Meyerhoff kommer fra en stilling som Director of Operations & Development hos Nrep, hvor han har været de sidste fire år. Han har en fortid i Deas og Aberdeen.

Ole Stilling har haft direktørposter i flere nordsjællandske kommuner, ligesom han har været Senior Market Director hos Cowi.

– Vi har nu et hold, der kompetencemæssigt både overlapper hinanden og supplerer hinanden. Vi kan nu sikre os et bedre grundlag for projekternes gennemførelse ved at trække på flere erfaringer fra både fra privat og kommunalt perspektiv, siger David Ernst-Sunne.

Direktionen består nu af Rasmus Meyhoff og David Ernst-Sunne, mens Peter Sinclair-Newton er underdirektør og Ole Stilling er projektdirektør.

– Vi kender hinanden personligt fra forskellige professionelle samarbejder. Vi står derfor på et grundlag af gensidig tillid og respekt, hvilket har været afgørende for, at Ole og jeg indtræder i Propreco. Med det her hold kan vi kombinere investorernes og markedets efterspørgsel på projekter med større fokus på bevaring og omdannelse af eksisterende bygninger og byområder, siger Rasmus Meyhoff.

Står bag flere projekter   
Propreco står bag flere projekter som udviklingen af 58 boliger i Lygten i Københavns nordvestkvarter, 63 lejligheder i Filmbyen i Hvidovre og seniorbofællesskabet Roholmparken i Albertslund.

Blandt de nyeste projekter er udviklingen af de nye bydele Favrholm Stadionkvarter og Hestehaven i Hillerød.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder