The Stamp. foto: Lego

Lego lejer 30.000 kvm i Postbyen

Lego har indgået en lejeaftale på 30.000 kvm. i Postbyen i København.

Udlejer er Danica Ejendomme, der har opført bygningen – The Stamp – som Lego lejer sig ind i, når den står færdig i 2025.

Parterne ønsker ikke at oplyse længden på lejekontrakten.

Postbyen i København har henover de seneste år gennemgået en omfattende udvikling og i år er Danske Bank rykket ind i deres nye kontor i den nye bydel, hvor der udover kontor også er opført flere boliger.

Aftalen mellem Danica Ejendomme og Lego betyder, at næsten alle kontorarealer i Postbyen er udlejet.

– Udlejningen af kontorbygningen The Stamp til Lego-koncernen er en meget vigtig milepæl i vores udvikling af Postbyen, siger direktør Michael Nielsen fra Danica Ejendomme.

Byggeriet af The Stamp færdiggøres i 2025, hvorefter Lego-koncernen vil overtage ejendommen og starte indretningsarbjedet for at gøre kontoret indflytningsklar.

For Lego beskrives The Stamp som en fremtidig Hub for koncernen. Den nye Hub bliver en tilføjelse til det voksende hovedkvarter i Billund, hvor flere end 5.900 medarbejdere er baseret.

– Det er vigtigt for os at have inspirerende arbejdspladser i de bedste lokationer, så vi fortsat kan tiltrække de rigtige talenter. Med en central beliggenhed i Hovedstads- og Øresundsregionen, vil den nye Hub gøre os i stand til at tiltrække talenter i verdensklasse til to fantastiske lokationer i Danmark, siger adm. direktør i Lego, Niels B. Christiansen.

Lego bliver den eneste beboer af The Stamp, hvor der vil være plads til 1.500 medarbejdere.

Udover Billund hovedkvarteret, har Lego i dag et kontor i Østergade og åbner endnu et kontor i Postgården på Løvstræde 1 i september 2024. I alt vil disse to kontorer huse omkring 650 medarbejdere, mens The Stamp opføres. Kolleger på de to adresser vil blive samlet i den nye Hub, når den åbner.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder