Cecilie Rust. Foto: Heimstaden

Cecilie Rust lander nyt topjob

Cecilie Rust bliver ny juridisk chef for Heimstaden Danmark fra 1. september.

Her bliver hun chef for en nyoprettet, juridisk afdeling i virksomheden.

Det vakte opsigt i branchen, da Estate Media tidligere på ugen kunne fortælle, at Cecilie Rust var stoppet hos Bech-Bruun henover sommerferien. Sammen med Lasse Vittus Hupfeld var hun blevet kørt frem som advokatvirksomhedens nye stærke transaktiosnduo, men henover sommeren var det slut.

Hos Heimstaden, som er Danmarks største private boligejendomsselskab og -investor, skal Cecilie Rust hjælpe til med at sikre alle juridiske processer i selskabet og får ansvar for bl.a. Governance, Risk & Compliance (GRC), GDPR og det selskabsretlige i relation til selskabs- administration, ligesom hun bliver ansvarlig for kontraktparadigmer og tilhørende processer.

– Cecilie kommer med de kompetencer og den betragtelige erfaring, til at vi kan etablere en  juridisk afdeling inhouse. Vi glæder os meget til at byde Cecilie velkommen som kollega, siger adm. direktør for Heimstaden Danmark Michael B. Hansen.

Cecilie Rust glæder sig til at blive en del af Heimstaden.

– Heimstaden er i min optik en meget spændende og dynamisk virksomhed, som har været inspirerende at følge på sidelinjen. En hurtigt voksende og ambitiøs organisation, med en ejendomsportefølje i særklasse, dygtigt team og som driver ansvarlig virksomhed med nogle gode og vigtige værdier, siger hun.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder