Nicholas Thurø. Foto: Christoffer Bagge/Estate Media

RED styrker capital markets-holdet

Cushman & Wakefield | RED fornemmer, at der er bedring på vej på transaktionsmarkedet, og derfor opruster de nu med fire nyansættelser.

Tre af dem er i selskabets capital markets-afdeling – den sidste er i vurderingsafdelingen.

Vi opruster kraftigt i Capital Markets med tre fastansættelser, hvor vi efter nu to år med et trægt marked kan se, at det lysner forude. Med Anne Jocobine, Simon Møller og Adam Bligaard som supplement til teamet, står vi nu meget stærkt og har fået opbygget et Capital Markets, der kan forblive i toppen af markedet i mange år frem.

Alle tre får titel af associate og alle har været tilknyttet RED frem til fastansættelserne nu, hvor de sideløbende har afsluttet deres studier på CBS.

Anne Jocobine har udover RED førhen også arbejdet hos Stensdal.

Ydermere ansætter RED Thomas Julius Petersen på fuld tid i deres vurderingsafdeling.

Nicholas Thurø glæder sig over den organiske vækst i virksomheden.

– Vi har været heldige at have så dygtige kandidater ansat under deres uddannelse, og at de alle ønsker at blive ansat hos os på fuld tid. Jeg tror, at de alle går en rigtig spændende fremtid i møde i ejendomsbranchen, siger han.

Fra venstre mod højre: Thomas Julius Petersen, Simon Møller, Anne Jocobine og Adam Bligaard. Foto: RED

RED er langt fra den største erhvervsmægler målt på både bruttofortjeneste eller antallet af medarbejdere, men selskabet formåede at levere den bedste score blandt de store erhvervsmæglere i forhold til bruttofortjeneste kontra antallet af medarbejdere.

Det viser en gennemgang af erhvervsmæglernes regnskaber for 2023.

Top 3: Bruttofortjeneste pr. medarbejder i millioner kr:

  1. RED: 1,3
  2. CBRE: 0,95
  3. Colliers: 0,92




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder