Anne Katrine Harders

By & Havn opruster med ny projektchef

Anne Katrine Harders er udnævnt som ny projektchef i Nordhavn for By & Havn.

Hendes opgave bliver at være med til at skabe liv, aktiviteter og partnerskaber i de næste etaper af Nordhavn, mens området bliver planlagt og byggerierne sat i gang.

Anne Katrine Harders kommer fra en stilling som programleder i Dansk Arkitektur Center.

Adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, glæder sig over tilføjelsen til By & Havn.

– Hun kender allerede byen, er god til at spotte tendenser og arbejde i partnerskaber og i konstant dialog med dem omkring hende, siger hun.

Udviklingen af Nordhavn har været i gang i ti år nu. I den tid er der sket en stor forandring i området, hvor Frihavnen er blevet totalt omdannet og nu rummer bykvarter med små parker, brygger og byliv.

– De næste faser af udviklingen går i gang nu og vil tage mange år, og vi skal sikre plads til kultur, foreningsliv og lejere, mens vi udvikler. Det skaber identitet og sammenhold, og det skal Anne Katrine Harders være med til, siger Anne Skovbro.

Anne Katrine Harders tiltræder i den nye stilling mandag den 16. september, og hun glæder sig til at se nærmere på, hvordan man bedst muligt får skabt og udviklet bydelen yderligere.

– Gennem mine efterhånden mange år i byudviklingsbranchen har jeg oparbejdet en god forståelse for, at det er en ekstremt vanskelig opgave, når man samtidig skal skabe en by, der er god at leve i. Vi har ikke svaret på det hele endnu, men København er et godt eksempel på, at meget er lykkedes allerede, og den udvikling spiller By & Havn en central rolle i. Derfor bliver det også spændende at komme helt tæt på det konkrete arbejde i Nordhavn, siger hun.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder