Sådan kommer projektet til at se ud.

Projekt mødt af forhindringer – nu er det endelig på vej

Et vigende marked og underfordringer i projektudviklingen har presset Nordsterns byggeprojekt på Teglholmsgade.

Men tirsdag kunne første spadestik endelig tages til det 15.000 kvm store projekt, som er designet efter Nreps Woods-koncept.

Når det er færdigt, skal det blandt andet huse Woods’ kontor.

– Det her projekt er et godt eksempel på, at man godt kan finde løsninger, selv i et svært marked. Vi er glade for endnu engang at samarbejde med Nrep om at bringe dette projekt til live, og vi ser frem til at se det færdige resultat bidrage positivt til området. Projektet er blevet til gennem et godt samarbejde med både Nrep og Københavns Kommune. Selvom processen for at opnå byggetilladelsen har været udfordrende, har vi sammen fundet de rette løsninger, så vi kan stå her i dag, siger Nordsterns adm. direktør Torben Modvig.

Hele projektet forventes at stå færdigt i slutningen af 2026, og vil til den tid stå færdig med solceller på taget, have DGNB Guld-certificering og efterleve EUs taksonomiforordning for bæredygtighed.

13.700 kvm vil være kontorareal, 1.335 kvm vil være dedikeret til en dagligvarebutik, som allerede er udlejet til Lidl, og så etableres der en café med offentlig adgang i stueetagen, som vil fungere som reception og mødested for både medarbejdere og besøgende.

Byggeriet inkluderer desuden en parkeringskælder på ca. 3.000 kvadratmeter med plads til 72 biler.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder