Cecilie Rust. Foto: Estate Media.

Cecilie Rust er stoppet hos Bech-Bruun

For lidt over et år siden blev Cecilie Rust og Lasse Vittus Hupfeldt pushet frem som Bech-Bruuns nye stærke transaktionsduo. En duo, der skulle vinde ejendomsklienterne tilbage og løfte arven fra den gruppe af transaktionsadvokater, der skiftede til Gorrissen-Federspiel i 2023.

Men nu er duoen blevet til en single – i hvert fald for en stund.

Efter under et år i Bech-Bruun stoppede Cecilie Rust 12. juli i virksomheden.

Ifølge afdelingsleder i Bech-Bruuns ejendomsafdeling, Jens Hjortskov, er bruddet sket efter gensidig forståelse.

– I den korte periode, som hun var hos os, fandt hun ud af, at det ikke var rigtige for hende at vende tilbage til advokatbranchen, siger han til Estate Media. Forud for skiftet til Bech-Bruun havde Cecilie Rust været en del af Kereby i fire år.

Så det er Cecilie Rusts ejet valg at stoppe?

– Som sagt før, så har hun selv fundet ud af, det her ikke var det rigtige for hende. Derfor er hun fratrådt sin stilling henover sommeren.

Jens Hjortskov fortæller videre, at der nu skal bygges et hold op omkring Lasse Vittus Hupfeldt, hvor det skal ske er endnu ikke helt afklaret.

– Man kan både bygge op organisk eller hente ind. Vi må se, hvad tiden bringer.

Rust: – Det har været lærerigt for mig
Cecilie Rust bekræfter over for Estate Media, at hun er stoppet hos Bech-Bruun.

– Min tid i Bech-Bruun har unægteligt været kortere, end jeg oprindeligt havde forestillet mig, men på mange måder været lærerig for mig, siger hun.

Lasse Vittus Hupfeldt kalder det ærgerligt, at hans makker gennem det seneste år er stoppet.

– Hun er nået frem til den erkendelse, at advokatbranchen var ikke det rigtige for hende nu og her, og er så stoppet efter gensidig aftale. Vi havde begge håbet på et langt og succesfuldt makkerskab, nu blev det et kort og godt, siger han til Estate Media.

Hvad der skal ske nu for Cecilie Rust, kan hun ikke sige på nuværende tidspunkt, men hun vil snart melde noget ud.

– Jeg glæder mig til gengæld rigtig meget til om kort tid at opstarte i en for mig spændende mulighed og rolle i en anden virksomhed, som jeg ser frem til at kunne fortælle mere om snart, siger hun.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder