Adm. direktør og stifter Søren Stensdal, Stensdal Group. Foto: Stensdal Group.

Stensdal henter Rannjes højre hånd

Stensdal Group har ansat Katrine Ildal Nielsen som ny Head of Asset Management.

Katrine Ildal Nielsen har indtil nu været en del af Velliv, hvor hun med egne ord har været højre hånd for ejendomsdirektøren – Solveig Rannje.

Søren Stensdal fortæller til Estate Media, at Katrine Ildal Nielsen er blevet headhuntet til jobbet.

– Katrine kommer med en meget dyb faglighed, og jeg har bidt mærke i, at hun har udviklet nye unge talenter, hvilket vi gerne vil have mere fokus på i fremtiden.

Før sin tid hos Velliv var Katrine Ildal Nielsen i flere år tilknyttet Wihlborgs, hvor hun var markedschef i Real Estate.

Hos Stensdal Group kommer hendes opgaver til at bestå af udlejningen, ejendomsadministration og være involveret i udviklingsopgaver.

Flere boliger gav behov for ny profil
Katrine Ildal Nielsens foregænger på posten som Head of Asset Management i Stensdal Group er Uno Sand, der fortsætter i virksomheden – nu som Senior Asset Manager.

– Uno Sands interesser og evner har altid været erhvervsejendomme. I dag rummer vi over 200 boliger i vores portefølje, og derfor har vi hentet Katrine Ildal Nielsen ind. Uno Sand fortætter i virksomheden med fokus på erhvervsejendomme, men uden ledelsesansvar.

Stensdal Group investerer i en lang række aktiver – herunder for 1,6 milliarder kr. ejendomme – og ik et resultat på 73 millioner kr. i regnskabsåret 2022/2023. Dermed nåede egenkapitalen op på 799 millioner kr.

Selskabets erhvervsportefølje tæller mere end 150.000 kvm erhvervslejemål i Storkøbenhavn til kontor, showroom, lager, logistik og produktion.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder