Rikke Lykke. Foto: Deas.

Topcheferne med Rikke Lykke: Det bliver en spændende periode

– Det bliver en spændende periode, som jeg ser frem til at følge fra sidelinjen.

Sådan siger Rikke Lykke til Estate Media i serien Topcheferne om den tid, Deas går i møde i kølvandet på salget til finske PHM i foråret.

I serien stiller vi fem spørgsmål til en række topchefer fra ejendomsbranchen.

I maj blev Deas Group splittet i to, idet finske PHM købte admininistrationsbenet af den tysk-engelske kapitalfond Montagu, som har ejet Deas siden 2015.

Da adm. direktør i Deas Group Rikke Lykke blev ansat for tre år siden, var det netop for at strømline forretningen og gøre endnu et forsøg på at få den solgt. En mission der altså lykkes.

Med handlen bliver det samtidig slået fast, at Montagu fortsætter med ejerskabet af Deas Asset Management, som fremover vil være en nordisk udbyder af fund og asset management med Deas-direktør Rikke Lykke i spidsen. PHM har i forbindelse med købet oplyst, at de forventer at fastholde den strategi, som Rikke Lykke har udstukket.

Hvad har gjort dig mest stolt i dit arbejdsliv det seneste år?
Den transformation som Deas Group har gennemgået de seneste tre år, er noget, der gør mig meget stolt. Det er ikke nødvendigvis nemt at være i en salgsproces, så den måde organisationen har ageret på, har ikke bare gjort salget muligt, men også den transformation, som Deas Group har gennemgået synkront. Det er en kræftanstrengelse, som ikke kommer af sig selv. Det gør mig stolt af alle involverede.

Personligt for mig er at min mission lykkedes i Deas, og nu glæder jeg mig til den videre rejse med Deas Asset Management.

Hvad er din største arbejdsmæssige udfordring lige nu? 
Jeg har stort fokus på både carve-out-processen mellem Deas Asset Management og Deas, samtidig med at der arbejdes dedikeret på at sikre Deas en god overgang til PHM. Det gælder for alle interessenter herunder medarbejdere, investorer, lejere, foreninger og alle andre, som til dagligt har med Deas at gøre.

Hvad er den næste milepæl for Deas? 
Der er flere milepæle. Deas skal overgå til PHM, få en ny adm. direktør, og hovedsædet flytter til september. Det bliver en spændende periode, som jeg ser frem til at følge fra sidelinjen. Deas har alle de rigtige ingredienser til at fortsætte den positive udvikling, og det vil jeg glæde mig til at følge.

For Deas Asset Management skal vi sammen med teamet færdiggøre en strategisk plan, som skal tegne de næste 3-5 år. Derudover ser vi frem til en flytning og ultimativt et navneskifte. Det glæder jeg mig meget til.

Hvad er den seneste bog, du har læst? 
Jeg elsker at læse og foretrækker krimi, bøger om historie og biografier. Jeg er netop blevet færdig med en bog af Simon Sebag Montefiore om Romanov-familiens historie, dvs. historien om det russiske imperium fra 1613-1918.

Hvor går ferien hen i år? 
Jeg elsker den danske sommer – intet er så skønt som Danmark om sommeren. Selvom der nogle gange er lidt for meget regn, nyder jeg den i vores sommerhus sammen med familie og venner.

Men jeg elsker også at rejse og opleve nye ting. Jeg samler på oplevelser sammen med min mand og familie. Vi har allerede været et smut i Sydeuropa og i Skagen, og senere på sommeren skal vi til OL i Paris for at se basket og atletik. Herefter går turen nok til London for at besøge nogle venner – men det er først sidst på sommeren.

Estate Media går denne sommer tæt på en række topchefer i ejendomsbranchen. Læs de andre portrætter her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder