Ashkan Ahmadinia. Foto: Cobblestone.

Topcheferne med Ashkan Ahmadinia: Det her er jeg på udkig efter nu

– Lige nu er jeg på udkig efter en række dygtige medarbejdere til flere stillinger i huset heriblandt en Key Account Manager, siger Ashkan Ahmadinia til Estate Media i serien “Topcheferne”.

Ashkan Ahmadinia er adm. direktør i ejendomsadministratoren Cobblestone. Han kom til virksomheden fra Newsec tilbage i august 2021. Men i april i år kunne han også tilføje medejer til cv’et. Dermed udgøres Cobblestones ejerkreds fremadrettet af Rasmus Juul-Nyholm, Finn Träff, Patrick Kuklinski og Ashkan Ahmadinia.

Seneste årsregnskab viste da også sorte tal. Cobblestone kom ud af 2023 med et resultat før skat på lige over 11 millioner kr., hvilket er cirka en million kr. mere end i 2022. Også på driften var det positivt. Her steg overskuddet fra 7 til 11 millioner kr. – en fremgang på fire millioner kr. Omvendt var der et tilsvarende fald på bruttofortjenesten, der faldt fra 105,8 millioner kr. til 101,7 millioner kr.

Hvad har gjort dig mest stolt i dit arbejdsliv det seneste år?
Jeg er enormt stolt over, at vi har været i stand til at hente cirka 15 procent af vores udgået omsætning forrige år på ét år og samtidig levere et resultat før skat i den gode ende. Det er en kæmpe præstation af teamet i Cobblestone, og jeg synes, at vi har bevist, at Cobblestone er en robust forretning med nogle meget dygtige mennesker, som brænder for det, de laver.

Hvad er din største arbejdsmæssige udfordring lige nu?
Lige nu er jeg på udkig efter en række dygtige medarbejdere til flere stillinger i huset – heriblandt en Key Account Manager. Vi byder en række nye kunder velkommen i andet halvår. Derudover har vores nuværende kunder øget vores mandat. Det kræver gode samarbejdsevner, kommercielt mindset og ikke mindst kendskab til ejendomsbranchen.

Hvad er den næste milepæl for Cobblestone?
Efter sommeren sidste år satte vi os for at gentænke kundeoplevelsen på tværs af vores kundesegmenter. Dels for at få en dybere dataindsigt og dels for at få den daglige administration og fællesskabet i ejendommene tættere på brugerne. Heri ligger også en erkendelse af det bredere samfundsansvar, der omfatter både at servicere bygningen over folks hoveder og det rum, der ligger mellem dem. Jeg sætter flere ord på efter sommer.

Hvad er den seneste bog, du har læst?
“Det uendelige spil” af Simon Sinek. En fantastisk bog, der rykker ved det gængse syn på livet og virksomheder, som taler godt ind i mit eget syn. Simon Sinek, Morten Münster og Patrick Lencioni er blandt mine favoritter, når det gælder inspiration til udvikling af både mennesker og organisationer. Det optager mig dybt.

I øjeblikket læser jeg dog langt flere artikler end bøger. Jeg har gennem flere år været abonnent på Harvard Business Review, og de laver nogle spændende artikler om ledelse og forretningsudvikling. Dem bliver jeg både inspireret og klogere af.

Hvor går ferien hen i år?
Ferien i år går til Sicilien med min hustru og to drenge. Det er første gang, at vi rejser til Italien sammen. Vi glæder os rigtig meget til at opleve landskabet, kulturen og selvfølgelig maden. I min familie har vi en forkærlighed for ægte italiensk pizza, så hvis vi finder et rigtig godt sted, kan vi godt gå hen og blive stamkunder.

Estate Media går denne sommer tæt på en række topchefer i ejendomsbranchen. 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder