Nomineret til Ejendomsprisen 2024: Postbyen

Den 5. september på Ejendomsdagene uddeles årets ejendomspriser. Henover sommeren bringer vi hver dag et indblik i de projekter, der er nomineret. I dag fra kategorien Årets Projekt.

Her er Postbyen, der blandt andet indeholder Danske Banks nye hovedsæde nomineret, fordi det ikke bare er Danmarks største domicil, men også et projekt, der skaber en helt ny bydel ved Hovedbanegården i København.

Domicilets fysiske rammer formår at styrke fællesskabet og ikke mindst stoltheden blandt de 7.000 medarbejdere over at være en del af Danske Bank.

Danica har i samarbejde med arkitekterne opført en struktur på 210.000 kvm, der alligevel opleves som hyggelig og imødekommende med store imponerende volumener og alligevel korte afstande.

Prisen for Årets Projekt går til bedste nye projekt eller projekt-ide i 2023/2024. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig struktur. Andre priser belønner og priser særligt arkitektur, men projektprisen går til den bygherre/team, der har valgt at bevilge pengene og taget risikoen.

Ejendomsprisen består som altid af 5 individuelle priser i 5 kategorier med 5 nominerede i hver.

I 2023 stemte næsten 4.000 læsere på, hvem der fortjente priserne, og vi håber, at mindst lige så mange vil være med i år til at sikre bredden og diversiteten i de endelige prisvindere.

Fra i dag og frem til 23. august er det muligt at stemme på, hvem der fortjener at stå på scenen og få overrakt priserne den 7. september, og hvem, der for alvor har gjort en forskel for branchen i år enten ved at have ydet en særlig indsats, have fundet på en ny smart måde at gøre tingene på i branchen eller simpelthen ved at tilføre branchen noget nyt.

Se alle tidligere vindere her

Se de nominerede her – bemærk, at man scroller inde i vinduet for at stemme i alle 5 kategorier:

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder