Jacob Saxild. Foto: Kamilla Sevel/Estate Media

Magtfuldt netværk får ny direktør

Jacob Saxild stopper som adm. direktør for organisationen Sipa.

Sipa – Scandinavian International Property Association – et et nordisk netværk for investorer og andre professionelle i ejendomsbranchen.

Formanden for organisationen er Fokus Nordics chef, Tonny Nielsen, og blandt medlemmerne finder man kendte danske ejendomsprofiler som Lars Thylander, Tobias Vieth, Bjarne Jørgensen, Peter Lilja, Peter Stenholm, Morten Egon Jørgensen, Johnny Sørensen, Christian Schow Madsen og  Andreas Hvid Clement.

Flere af ovenstående er at finde på Estate Medias liste over de mest magtfulde i ejendomsbranchen.

Jacob Saxild har stået i spidsen for Sipa i fem år og har blandt andet stået for Sipas konferencer, Mipim-deltagelse og andre netværksbaserede aktiviteter.

– Vi vil gerne takke ham for hans store og værdifulde indsats, siger Tonny Nielsen.

Michael Gaarmann overtager rollen som ny adm. direktør i Sipa.

Michael Gaarmann har mange års erfaring fra advokatverdenen og er tidligere partner i Lundgrens.

– Han kommer med en enorm erfaring og et stort netværk i ejendomsbranchen, hvilket gør ham til et perfekt match, siger Tonny Nielsen.

Sipa har eksisteret siden 1989, hvor målet har været at forene en række af de største nordiske aktører i ejendomsbranchen.

I september 2019 blev den tidligere Copenhagen Capacity-profil Jacob Saxild direktør i organisationen.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder