Lars Jensen. Foto: Københavns Kommune

Her er Københavns nye stadsarkitekt

 Lars Jensen bliver ny stadsarkitekt i København fra 2. september.

Det oplyser Københavns Kommune onsdag.

Lars Jensen er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus, og har mere end 20 års erfaring inden for byudvikling og arkitektur i København. Han kommer fra en stilling som leder hos virksomheden Sleth.

Hos Sleth har han blandt andet fungeret som rådgiver for By & Havn i forbindelse med udviklingen af Nordhavn.

Som stadsarkitekt får Lars Jensen til opgave at understøtte kommunens arbejde inden for arkitektur og byudvikling.

Vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen, Karsten Biering Nielsen, er med egne ord “utrolig glad” for at få tilknyttet Lars Jensen som stadsarkitekt.

– Med Lars Jensen får vi en dygtig og engageret holdspiller, som gennem stærk faglig rådgivning kan løfte vores arbejde med at udvikle København og med at implementere Teknik- og Miljøudvalgets vision; Vores København 2035.

Lars Jensen bor privat på Amager og ser frem til at blive en del af Københavns udvikling.

– Jeg har en stor kærlighed til København og jeg bor selv i byen med min familie. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet og glæder mig til at samarbejde med alle dem, der involverer sig i Københavns arkitektur og byudvikling.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder