Kadir Ünver. Foto: ISS.

Kadir Ünver bliver ny ejendomsprofil i PwC

Kadir Ünver har i sit 37-årige liv allerede prøvet mange forskellige kroge indenfor styring af ejendomme. Nu går turen videre til PwC Consulting, hvor han skal rådgive om ejendomme i afdelingen, der bærer navnet Strategy&, hvor der sidder cirka 25 konsulenter.

– Det er virkelig spændende, at jeg skal være med til at rådgive om ejendomme under fanerne af PwC. Det er måske ikke så kendt, at PwC rådgiver om ejendomme i Danmark. Det skal vi have styrket nu og være med til at hjælpe kunderne med at effektivisere, optimere og implementere strategier og processer indenfor ejendomme.

Det er noget, som Kadir Ünver har stor erfaring med, for det har han brugt hele sit arbejdsliv på.

Med en kandidat i Real Estate og Facility Management blev han først Global Head for Workplace Management i Danske Bank og så Global Head of Corporate Real Estate i Mærsk. Han skiftede til Signal Arkitekter, der arbejdede med design af arbejdspladser over hele verden, og som siden blev købt af ISS, og hvor han blev globalt ansvarlig for alle ISS’ data for arbejdspladser. I marts 2023 kunne den opgave så suppleres med også at træde ind som medlem af ISS’ bestyrelse som medarbejderrepræsentant i den globale danske virksomhed.

Men i december 2023 annoncerede ISS’ nye CEO omfattende organisationsændringer, og her blev Workplace-afdelingen nedlagt blandt andre. Det har nu ført Kadir Ünver til PwC.

– I PwC arbejder vi med skat, revision og rådgivning. Vi er cirka 450 konsulenter indenfor rådgivning indenfor alle brancher, hvor jeg skal have fokus på at rådgive markedet om ejendom, som er den branche, jeg har indblik i, og hvor jeg vil kunne sparre med kunderne om fremtidig udvikling af ejendomme, facility management og optimering af arbejdspladser.

Mens ejendomme er ganske velkendt, så er direkte rådgivning af eksterne virksomheder nyt for Kadir Ünver. 

– Jeg glæder mig til at hjælpe kunderne med min faglige erfaring og den viden, jeg har fra at have siddet på deres side af bordet. Dengang prioriterede jeg selv rådgivere med dyb erfaring indenfor de områder, vi opererer i, så det bliver rigtig interessant at komme ud som uafhængig rådgiver, siger Kadir Ünver.

Læs også Ejendomsprofil får plads i ISS’ bestyrelse





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder