Nyt Estate Magasin udkommet

Den der lever stille, lever godt. Sådan er det for mange i ejendomsbranchen, og sådan er det for aarhusianske Jørn Tækker efter nogle hårde år under finanskrisen. I dag passer han sine ejendomme for 7,5 milliard kr., og nu begynder kronen på værket – en helt ny by – for alvor at tage form

I det nyeste nummer af Estate Magasin går vi tæt på Jørn Tækker, der lige nu er i gang med at skabe en helt ny by i Aarhus. Nye hedder den, og den skal have plads til 10.000 boliger.

Boliger er et af de gennemgående temaer i magasinet, hvor chefredaktør Kamilla Sevel også sætter fokus på boligbyggeriet, der er under pres fra flere sider.

Et af dilemmaerne går på, at der er befolkningstilvækst i Danmark og brug for flere boliger, men stigende renter og større krav til både låntagere og finansieringsinstitutter gør det sværere at få projekter op at stå samtidig med, at grundpriserne er steget gennem en årrække og ikke er blevet sat ned igen efter rentestigningen.

Derudover er vores seneste udgave af Magthaver-listen en del af det nye magasin. En jury på ni fagpersoner har været med til at vurdere og udvælge de 50, der er endt på listen.

Endelige indeholder magasinet også en spændende fortælling fra Manhattan, hvor man har bygget et helt nyt ovenpå en af de travleste jernbaner i New York.

Find det seneste Magasin via dette link





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder