Ellen Langeggen. Foto: KLP Eiendom.

KLP Eiendom får ny chef

Ellen Langeggen er udnævnt som ny administrerende direktør i KLP Eiendom.

KLP Eindom er moderselskabet for KLP Ejendomme i Danmark.

Langeggen har ind til nu været forvaltningsdirektør i organisationen og var blandt andet med til at ansætte Bettina Lange som adm. direktør i KLP Ejendomme sidste år.

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at lede KLP Eiendom i fremtiden. Jeg tror på, at jeg med min lange og brede erfaring fra branchen kan lede virksomheden på en god måde ind i fremtiden sammen med dygtige kollegaer. Vi er i en unik position med god adgang til kapital og med mange gode ejendomme med en central beliggenhed, siger hun.

Ellen Langeggen har været hos KLP Eiendom i 25 år og overtager 1. september direktørstolen i virksomheden fra Gunnar Gjørtz, som går på pension efter næsten 14 år som administrerende direktør.

Bestyrelsesformand Aage Schaanning ser frem til samarbejdet med Ellen Langeggen og sender en tak til Gunnar Gjørtz.

– KLP Eiendom under Gunnar Gjørtz’ ledelse fortjener al tak for det udførte arbejde, siger Schaanning.

Norske KLP Eiendom har en portefølje i København på knap 300.000 kvm og to Scandic hoteller i København og Århus, en samlet portefølje til en værdi af cirka 9 milliarder kr., som selskabet selv administrerer, udvikler, drifter og forvalter fra kontoret i Ørestad med en organisation på 20 medarbejdere.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder