Kim Andersen, tidligere topchef i den nordiske ejendomsforvalter Newsec, tiltræder som kommerciel direktør og medejer af proptech-virksomheden Propbinder. Foto: Newsec.

Tidligere Newsec topchef bliver kommerciel direktør

Tidligere adm. direktør i den nordiske ejendomsforvalter Newsec Kim Andersen, har netop fået nyt job.

Et år efter han trådte tilbage som Newsec-topchef, skal han være kommerciel direktør og medejer i proptech-virksomheden Propbinder.

Propbinder er en digital ejendomsplatform til ejendomsdrift- og administration, hvor kommunikationen mellem viceværter håndværkere, lejere og administratorer digitaliseres og samles i ét system. På Propfinder kan lejere eksempelvis melde om fejl og mangler, ligesom administrationshenvendelser besvares med hjælp f kunstig intelligens, der tager udgangspunkt i lejekontrakt og lovgivning.

– Der er et spændende nybrud i gang i ejendomsbranchen, som handler om at bevæge sig over mod at drive en effektiv servicevirksomhed med tilfredse lejere som omdrejningspunkt. Og hvis du vil drive en effektiv og succesfuld serviceforretning, så kræver det stærke digitale værktøjer, siger den nye kommercielle direktør Kim Andersen.

I dag er 65.000 lejemål koblet op på platformen med kunder som Newsec og Alfa Development. Ambitionen er at runde 200.000 lejemål i år.

Propbinder er stiftet af Carsten Rasmussen, og har de seneste år været en del af platformen Jublo, som er målrettet håndværkere. Men nu har man altså etableret Propbinder som en selvstændig platform.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder