Jacob Kruse Rasmussen. Foto: PKA Ejendomme

Gefion-advokat skifter til PKA Ejendomme

Efter fire år hos ejendomsselskabet Gefion skifter Jacob Kruse Rasmussen til PKA Ejendomme.

Hos PKA Ejendomme bliver han Head of Legal.

Jacob Kruse Rasmussen har gennem flere år været en del af ejendomsselskaber. Før sit skifte til Gefion Group i april 2020 arbejdede han i otte år for Aberdeen Asset Management.

Derudover har han også arbejdet for Cowi og Kromann Reumert.

Jacob Kruse Rasmussen har glædet sig til at blive en del af teamet i PKA Ejendomme.

– Jeg er stolt og ydmyg over at få muligheden for at bidrage til den fortsatte etablering af virksomheden. Jeg deler PKA Ejendommes værdisæt om bl.a. ansvarlighed, ordentlighed og grundighed, og jeg ser meget frem til rejsen, siger han.

Hos Gefion overtager Heidi Sperling Jacob Kruse Rasmussen job, fortæller adm. direktør i Gefion, Thomas Færch, til Estate Media. Heidi Sperling arbejder via sit nystartede firma Interim Legal for Gefion.

– Vi har været super glade for Jacob i de år, han var hos Gefion, og har fuld forståelse for, at han har valgt at takke ja til den spændende nye stilling i PKA Ejendomme. Vi er samtidig glade for at have indgået en aftale med Heidi Sperling, som har stor erfaring fra sit tidligere virke hos bl.a. Nrep. Vi planlagde i god tid og transitionen er forløbet rigtig fint, siger Thomas Færch.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder