Camilla van Deurs. Foto: Nordic Office of Architecture

Københavns tidligere stadsarkitekt lander nyt job

Københavns tidligere stadsarkitekt Camilla van Deurs bliver partner i Nordic Office of Architecture.

Her skal hun skal lede og udvikle tegnestuens bystrategiske forretningsområde.

Det bystrategiske område er et nyt område i Nordic Office of Architecture og er blevet oprettet i direkte forlængelse af, at Camilla van Deurs er tiltrådt.

Tegnestuen var i forvejen specialiseret inden for de offentlige opgaver – herunder sundhed, pleje, leg og læring til alment og privat boligbyggeri, landskab, workspace strategy og bygherrerådgivning.

– Jeg glæder mig til at blive en del af Nordics dygtige tegnestue, der tænker visionært om fremtidens sunde velfærdsbyer. Nordic Office of Architecture er hamrende gode til de offentlige processer og til at indtænke bæredygtighed fra starten, og dermed supplerer mine kompetencer og tegnestuens profil hinanden rigtig godt, siger Camilla van Duers, der de seneste fem år har været stadsarkitekt i København.

Sofie Pescardt, kreativ direktør hos Nordic Office of Architecture, peger på, at der er god synergi mellem det tværfaglige samarbejde og udviklingen af forretningen.

– Vi står allerede stærkt i Nordic med et bredt spænd af fagområder, som ledes af vores dygtige gruppe af faglige profiler. Med Camilla med om bord udvider vi forretningen med bystrategisk rådgivning, siger hun.

Direktør for Nordic Office of Architecture i København, Mads Engel, siger videre, at han har store forventninger til, at Camilla van Deurs mange år på Københavns Rådhus kan bidrage med afgørende indsigt.

– Camilla van Deurs faglige profil bidrager med en unik viden fra det politiske og kommunale, som kommer til at skabe masser af værdi for kunderne og projektudviklingen, siger han.

Norconsult i Danmark samlede sidste år Rubow Arkitekter, Nordic Office of Architecture og Norconsult Arkitektur i én arkitektvirksomhed – under navnet Nordic Office of Architecture, som i dag har tegnestuer i Danmark, Norge og Island.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder