Anne Marie Oksen er adm. direktør i CEJ Ejendomme.

Deas mister ny milliardportefølje til CEJ

CEJ Ejendomsadministration, der er Danmarks 3. største administrationsselskab, overtager administrationen af pensionskassen P+ boligejendomme per 1. oktober 2024.

CEJ Ejendomsadministration administrerer i forvejen pensionskassens erhvervsejendomme, men fra oktober gælder det også deres 26 boligejendomme og yderligere tre erhvervsejendomme.

Det betyder, at CEJ Ejendomsadministration fremover skal administrere 29 ejendomme fordelt på 142.000 kvm til en værdi på knap 4 milliarder kr.

Overtager igen fra Deas
Det er Deas, der før har stået for administrationen af ejendommene. Det er anden gang i år, at CEJ overtager en markant portefølje fra Deas.

Det skete, da de tidligere på året overtog Akademikerpensions ejendomportefølje fra Deas.

I forvejen administrerer de også Danica Pensions ejendomme, som de overtog fra Newsec i 2022.

– Vi ser meget frem til at udbygge samarbejdet med CEJ. Det har været vigtigt for os at finde en partner, der kan varetage administrationen af vores mange ældre boligejendomme, som er underlagt en stram regulering, og her har CEJ en særlig ekspertise, investeringsdirektør i P+, Jasper Riis.

Deas og Newsec er størst
CEJ indtager tredjepladsen over største administrationsselskaber, og både Deas og Newsec er altså stadig større.

Også økonomien ser positiv ud for CEJ Ejendomsadministration.

I 2023 kom de ud med en bruttofortjeneste på 161 millioner kr. mod 117 millioner kr. i 2022. Det betyder, at virksomhedens vækstede 37,6 procent i det forgangne år.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder