Eva Møland Tørsleff. Foto: Heimstaden.

Kendt juridisk profil skifter fra Nordstern til Heimstaden

Heimstaden har ansat Eva Møland Tørsleff som ny juridisk chef eller “Chief Legal Officer”, som det svenske firma kalder det

Dermed får de en erfaren udviklerprofil, der har siddet med ansvar for stort set alle aspekter af ejendomsudvikling fra køb af grunde til kontrakter og lejeaftaler. Eva Møland Tørsleff har 27 års erfaring i ejendomsbranchen.

Hun forlader dermed en stilling hos Nordstern, som hun blev en del af, da de to kombinerede entreprenør- og projektudviklingsvirksomheder Casa og KPC fusionerede i 2022.

Hun kom til KPC fra Accura, men har også været ni år i Danmarks dengang største udviklingsvirksomhed, Sjælsø Gruppen, der gik konkurs i 2013. Her sluttede hun som juridisk direktør.

– Jeg er rigtig glad for muligheden for at blive en del af Heimstaden. Deres ambitioner er høje både når det gælder gouvernance, digitalisering, indtjening og bæredygtighed, og det harmonerer godt med mine. Jeg kan slet ikke vente med at bidrage til udviklingen, siger Eva Møland Tørsleff.

Bliver en vigtig brik
Det kommer hun heller ikke til ret længe endnu. Hun starter nemlig 1. marts.

– Vi er sikre på, at Eva Møland Tørsleff kommer til at blive en vigtig brik i vores fortsatte bæredygtige vækst og samtidig bidrage til at udbygge firmaet, så vi leverer værdi til vores interessenter og samarbejdspartnere, siger adm. direktør for Heimstaden, Helge Krogsbøl.

Eva Møland Tørsleff har møderet for Landsret og Sø- og Handelsretten, og hun kommer til at rapportere til Helge Krogsbøl og bliver en del af ledelsesgruppen.

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investorer med cirka 161.000 lejeboliger i ni lande.

Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til både bolig og erhverv. Selskabet blev oprindeligt grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014.

Heimstaden Danmark tæller cirka 250 medarbejdere, der arbejder ud af tre kontorer i København, Odense og Aarhus, mens der er godt 2.100 ansatte i alt i koncernen. Selskabet er ejet af norske Fredensborg AS, samt de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som de største ejere.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder