Kontortomgangen daler i Odense

Tomgangen for kontorer i Odense er dalende.

Det viser nye tal for erhvervsmæglerkæden Colliers.

Set over de seneste fem år toppede kontortomgangen i 2021 med omkring 16 procent og er siden faldet til lige under otte procent.

Hos Colliers har de helt konkret mærket den dalende kontortomgang ved, at de i løbet af de seneste tre måneder har formidlet udlejningerne af to større kontorlejemål for Heimstaden i Odense.

Ifølge erhvervsmægler hos Colliers i Odense, Martin Fuhlendorff, understøtter udlejningerne en fortsat positiv efterspørgsel på kontorlejemål af nyere karakter, der kan opfylde brugernes behov.

– Jeg forventer, at efterspørgslen efter kontorer fortsætter – særligt i forlængelse af åbningen af det nye OUH, som kan tiltrække virksomheder indenfor hele sundheds- og tech-branchen. Novo Nordisks kommende indtog i byen vil formodentligt også bidrage betragteligt til byens status og fortsatte fokus indenfor dette område af erhvervslivet, siger han.

Martin Fuhlendorff peger videre på, at kunderne i højere grad lægger vægt på beliggenhed, kontorets indeklima, fællesfaciliteter, synlighed og eksponering:

– Vi har henvendelser fra flere virksomheder som aktivt søger kontorer i Odense. Det er ikke til at komme udenom, at et attraktivt kontor og dets ydre rammer har stor værdi for virksomheder i forhold til fastholdelse og rekruttering af ansatte, siger han.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder